Může být zaměstnanec Mekáče motivovaný?

Ahoj, vítám vás na mém blogu!

    Dost často slýchám, že v Mekáči mohou pracovat pouze lidé bez ambicí, vzdělání a motivace něco dokázat - prostě to není "normální" práce. Mekáč je místo, kde se potkávají a pracují zaměstnanci bez ohledu na věk, vzhled, náboženství nebo cokoliv jiného. Právě toto je výhoda, které si opravdu cením. Setkáte se zde také s lidmi, které mohou mít úplně jiné zájmy a jiný způsob života... Ale? Bez ohledu na tyto rozdíly jsme tým a musíme táhnout za jeden provaz. To je ta věc, která nás spojuje. 




    V McDonald´s jsem dostal možnost pracovat s lidmi a rozvíjet jejich silné stránky. Povídat si s nimi o jejich práci a problémech, snažit se je nejen pracovně posouvat dál a dávat jim zpětnou vazbu, aby měli motivaci a cíl něco dokázat.

    A co je moje motivace? Když vidím, že zaměstnanci, se kterými pracuju, se osobně i profesně rozvíjejí a posouvají se dál. Vím, že když budu pro ostatní podporou, že oni na oplátku budou podporou pro mě. Navzájem si pomáháme a posouváme se dál. Zaměstnanci, se kterými denně pracuji, jsou lidé, se kterými trávím i většinu svého volného času. Stávají se pro mě součástí mé "rodiny".

    A to je ta motivace... I když jsou někdy dny náročné, máte chuť s tím seknout a jít domů, tak toto je ta věc, kvůli které to nevzdáte a jedete dál!

A jakou motivaci máte v práci vy?

Kuba :)









 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Váš názor