Kvalita v Mekáči?! Informace z první ruky...

 Ahoj,

také jste již několikrát slyšeli...

  • Míchaná vajíčka jsou z prášku!
  • V nugetkách jsou rozemleté jenom kosti a chrupavky!
  • Hovězí maso neobsahuje hovězí!
  • Hranolky se smaží v přepáleném starém oleji!
Je toto pravda?






    McDonald´s je světová špička ve fastfoodech. Na světě více méně neexistuje člověk, který by neznal logo zlatých oblouků Mekáče. 

    Co tím ale chci říct? McDonald´s si nemůže dovolit nedodržovat hygienická pravidla. Jakýkoliv průšvih v jakékoliv restauraci na světě se stává globalním problémem pro celou značku McDonald´s.

    Vzhledem k aktuální pandemické situaci se dodržují ještě přísnější hygienická opatření než obvykle. Zaměstnanci si před a během směny pravidelně myjí ruce, pravidelně se desinfikují všechny povrchy včetně veškerého náčiní a pravidelně se kontroluje, zda jsou tyto pravidla skutečně dodržována.
    
    Mohu vám tedy zaručit, že vejce jsou z opravdových vajec, nugetky jsou pouze z prsního kuřecího masa, hovězí maso je pouze z hovězího - podle informací na obalu se dá dohledat, odkud kráva skutečně byla a kvalita oleje se pravidelně každý den kontroluje a nemůže se stát, že by se produkty smažili v přepáleném oleji.

    Všechny pracovní postupy jsou vymyšlené tak, aby se vždy dodržela bezpečnost potravin a zákazník dostal svou objednávku co nejrychleji a v nejvyšší kvalitě - teplý sendvič, čerstvé hranolky, studená kola.

    Slyšeli jste o Mekáči ještě nějaké jiné mýty? Podělte se v komentářích!

    Mějte se, 
    Kuba :)








4 komentáře:

  1. Tiež sa mi tomu nikdy nechcelo veriť, že by som v nugetkách jedla nejaké pomleté kosti, predsa ešte viem voľným okom rozoznať, ako vyzerá mäso. Som rada, že je to skutočne tak, a ďakujem za informácie z prvej ruky.
    Inak zaujímavý nápad na originálny blog! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem slyšela tyto mýty a možná, že ještě i další. Ale nikdy jsem jim nevěřila. Vím od známe, že to tam mají všechno pěkně přísné a nic z toho by si jen tak dovolit nemohli. Navíc vím, že je tam opravdu kladen důraz na hygienu a to i při přípravě jídla hlavně, takže jsem se nikdy nebála ničeho a ani neměla myšlenky, že např. v nugetkách je to a to, nebo že hranolky se smaží v tom a tom oleji.. 🙂.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano. Je to tak! Dekuji za tvůj komentář! :)

      Vymazat

Děkuji za Váš názor